CSAK SEMMI CICÓ!
Brutálisan egyszerű és finom Brownie
Hozzávalók:
4 egész tojás
300 g kristálycukor
1 tasak vaníliáscukor
100 g vaj/margarin
320 g étcsokoládé
140 g finomliszt
A tojásokat a kétféle cukorral robotgép segítségével habosra keverjük, közben 300 g csokoládét a vajjal vízgőz fölött felolvasztunk. Amikor a csokis vaj langyos, összekeverjük a tojásos cukorral, majd apránként beleszitáljuk a lisztet, végül a maradék csokit darabokra vágjuk és a masszába forgatjuk. Egy normál méretű tortaformát kivajazunk és lisztezünk ebbe öntjük a masszát, majd 175 fokra előmelegített sütőben kb.40 perc alatt megsütjük. Akkor kell kivenni, ha a tűre még ragad a tészta, mert hűlés közben még szilárdul.
Mivel nekem volt egy fél tábla mogyorós csokim azt vágtam darabokra és kevertem bele.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése