CSAK SEMMI CICÓ! II.

FÜGÉS, KECSKESAJTOS CSIRKEMELL




       Ismét egy gyors és finom étel, ezúttal Stahl Judittól. Az előkészítés kb. 10 perc a sütési idő kb 40-50 perc, a mennyiségtől függően.

Hozzávalók:
(2 személyre)

fél filézett csirkemell, felszeletelve, kissé kiklopfolva
só, frissen őrölt bors
3-4 közepes, érett füge
5-6 szelet Bacon szalonna
1 kisdoboz főzőtejszín
100 g kecskesajt

Egy sütőtálat kibélelünk a Bacon szalonna szeletekkel a sózott, borsozott csirkemell szeleteket rárakjuk, rámorzsoljuk a kecskesajtot, befedjük a fügeszeletekkel és ráöntjük a tejszínt. A tetjére még morzsolhatunk kevés kecskesajtot.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Főtt rizzsel tálaljuk.


Jó étvágyat!!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A KÖNYVEK ÉS ÉN, AVAGY, HOGYAN KÖPTEM LE A MONITORT

GÖRÖG, FETASAJTOS, CUKKINI PITE

SZILVANAP HELYETT SZILVAHÉT